HURTIGT SLANK MED KETO OG FORSKELLIGE SLANKEKURE I 2022

Blog om ketogene diæter og forskellige slankekure og om generel sundhed.

Varigt vægttab og fremragende resultater med slankekure. Hurtigt slank med keto.

Lige siden 1920'erne er den ketogene diæt, som også bare kaldes for en  "keto" diæt blevet brugt til at opnå et hurtigt vægttab og som behandlingsform til forskellige sygedomme. Denne form for kostplan involverer at spise hovedsageligt fedt og protein som din krops energikilde i stedet for kulhydrater og sukker.

Keto bliver brugt af mange mennesker til vægttab og til, at hjælpe patienter med diabetes eller epilepsi. Men der er en anden mindre omtalt fordel ved denne diæt og kost. Ketose er nemlig blevet bevist at kunne forbedre din mental ydeevne og evne til, at fokusere over længere tid.

Hvis du oplever hjernetåge, manglende produktivitet eller har generel dårlig mental ydeevne, så kan ketose være en løsning for dig. Dette er min blog med artikler omkring vægttab, sundhed men med et stort fokus på keto og de forskellige ketogene diæter og hvordan du kan bruge dem til at nå dine mål.

Der kommer nye artikler her hver fredag så besøg bloggen regelmæssigt. Alle artikler kommer til at handle om sundhed, motion, kost og hvordan du kan tabe dig mest effektivt.

Vejen til et hurtigt vægttab og sundere liv

Vejen til at nå dit vægttab kræver mere end bare at dyrke motion og grøntsager. En ketogen diæt kan hjælpe.

Keto Fix Danmark er min personlige blog og hjemmeside hvor jeg skriver artikler og blogindlæg omkring hvordan du kan opnå et varigt vægttab uden det kræver et kæmpe kalorieunderskud.  Jeg viser dig hvordan du kan starte en ny livsstil og nå dit vægttab og derudover vil der også være artikler omkring at dyrke motion og sundhed.

Mit navn er Kim Larsen og jeg har uddannelsen ”Professionsbachelor i ernæring og sundhed” som også er mest kendt for betegnelsen diætist. Denne uddannelse tager 3½ år at tage. Jeg er 56 år gammel og bor i Varde, Danmark og har arbejdet med sundhed og ernæring gennem næsten 21 år i forskellige positioner.

Hvis du vil vide mere omkring de forskellige uddannelser som har med diæter og kostvejledning at gøre, så kan du kigge forbi Artwork som driver flere af disse skoler i Danmark. Derudover har jeg hjulpet rigtigt mange folk folk med at opnå et sundt vægttab og snakket om tomme kalorier og grøntsager på forskellige kurser jeg har afholdt gennem årene.

Det mest unikke ved mig er dog, at jeg nok er den eneste uddannede diætist som har levet efter en keto livsstil i over 20 år. Jeg har i hvert fald ikke hørt om andre og jeg følger meget med i hvad der sker. Ser du siden Maj 2001 har hele min familie fulgt en ketogen diæt som de fleste af jer bare kender som keto.

begynder guide til at nå dit vægttab og dyrke motion

Begynder guide og artikler til at forbedre dit helbred og vinde over vægten. Tag dit første skridt til et hurtigt vægttab.

Første del i min artikelserie om hvordan du kan tabe dig hurtigt og effektivt handler om hvordan du kan finde en kur som dur og passer til til livsstil. Der findes hundredvis af forskellige slankekure og her gennemgår jeg de mest populære inklusiv keto som er den livsstil mig og min familie lever efter.

Varigt vægttab starter med at finde en slankekur

Selv et beskedent vægttab på 5 til 10 procent af din samlede kropsvægt vil sandsynligvis give dig sundhedsmæssige fordele, såsom forbedringer i blodtryk, kolesterol i blodet og blodsukker.

For eksempel, hvis du vejer 91 kg, svarer et vægttab på 5 procent til små 5 kg, hvilket bringer din vægt ned på 86 kg. Selvom denne vægt stadig kan være i området "overvægtig", kan dette beskedne vægttab mindske dine risikofaktorer for kroniske sygdomme relateret til at veje for meget.

Så selvom det overordnede mål virker umuligt og langt væk, så se det som en rejse frem for blot en endelig destination. Du lærer nye spise- og fysiske aktivitetsvaner, der vil hjælpe dig med at leve en sundere livsstil. Disse vaner kan hjælpe dig med at opretholde dit vægttab over tid.

Din rejse starter med at finde en kur som passer til din livsstil. Klik på billedet for at læse hvordan du finder en slankekur som passer til din livsstil. Jeg kan hjælpe alle med at tabe de første 5 kg hurtigt det eneste jeg kræver af dig er, at du læser mine første fire artikler som er min begynder guide til, at hjælpe folk i gang med at tabe sig.

Første del af min guide til at tabe dig hurtigt handler om at finde den korrekte slankekur.

Læs artiklen "En kur der dur"

Bliv sund og slank med sjove fysiske aktiviteter

At være fysisk aktiv på den ene eller anden måde er en væsentlig del af egenomsorg og sørge for at vi som mennesker holder os sunde og raske. Fysisk aktivitet forbedrer ikke bare din styrke og fysiske sundhed, men kan også føre til forbedrede psykiske forbedringer.

At afsætte tid af, til at dyrke noget fysisk træning kan føre til både kort- og langsigtede sundhedsmæssige fordele. Regelmæssig fysisk aktivitet kan føre til reduceret stress og angst, forbedret søvn og øget energi. I det lange løb kan regelmæssig fysisk træning reducere risikoen for hjertesygdomme, kræft og type 2-diabetes, ifølge CDC.

Fysisk aktivitet har mange fordele, og der er masser af muligheder for at finde noget, der virker for dig. Derfor handler del 2 af min begynder guide til at tabe sig også om det at være fysisk aktiv på forskellige måder.

Klik på billedet for at læse del 2 af min begynder guide til vægttab og forbedret sundhed.

vind kampen mod overvægt og lær om næringsstoffer, kostfibre og dit fedtindtag.

Læs artiklen "sjove fysiske aktiviter"

Hvordan bliver man tynd hurtigt?

Lad os først starte med en lille genopfriskning om hvad keto, ketose og den energi vores kroppe har brug for hver dag er.

Grundlaget for den ketogene diæt er, at den bruger specialdesignet makronæringsstof balancer til at få en vis respons fra kroppen. De fleste folk på keto diæten spiser normale mængder protein, højere mængder fedt end den gennemsnitlige person, og de holder deres kulhydratindtag meget lavt, mindre end 50 gram om dagen.

Når kulhydratindtaget er så lavt, udløser det en reaktion i kroppen, der svarer til, hvordan den ville virke under sult. I stedet for blot at bruge glukose, den primære energikilde, trækker hjernen sin energi fra sin alternative energikilde som er fedt.

Men før fedtstoffer kan bruges af kroppen, skal leveren først omdanne dem til ketonstoffer. Derefter bruges disse ketonstoffer som energi til kroppen og hjernen, når der er mangel på glukose.

Dette er sådan ketose virker i praksis. Klik på billedet for at læse del 3 af min begynder guide som handler specifikt om hvordan en ketogen diæt kan hjælpe dig både med et hurtigt vægttab men også hvordan kuren kan forbedre dine mentale evner.

Vil du gerne tabe dig 5 kg eller mere så er keto diæten vejen til dit mål.

Klik her for at læse min artikel "Den ketogene diæt"

Sunds livsstil uden at følge forskellige slankekure

Del fire af min begynder artikelserie som er designet til at hjælpe dig igang med at tabe de første 5 kg fra allerede i dag handler om hvordan du kan nå dine mål uden at bruge en egentlig slankekur men i stedet udnytte principperne bag periodisk faste.

Faste er i øjeblikket en af verdens mest populære sundheds- og fitness trends. Folk bruger disse principper til at tabe sig, forbedre deres helbred og forenkle deres forhold til mad på.

Mange undersøgelser viser, at det kan have kraftige effekter på din krop og hjerne og endda kan hjælpe dig med at leve længere. Du kan læse en af dem ved at klikke her. Den er dog på engelsk.

Klik på billedet for at læse min ultimative guide til periodisk faste som er del 4 i min artikelserie og begynder guide til at tabe sig hurtigt og effektivt.

ab ekstra kilo og store mængder fedt på din krop ved at følge mine kostvejleder instruktioner omkring periodisk faste.

Læs min artikel "Nå dine mål med periodisk faste"

Der kommer nye artikler igen på næste fredag. Bloggen er opdateret den 25 Juni, 2022.

Kim Larsen
Professionsbachelor i ernæring og sundhed